Elsbeth Luiting en Bernhard Parchen, gastvrouw en chefkok
Elsbeth en Bernhard. Bernhard en Elsbeth.
Rots en Water. Rust en Energie.

Bernhard is na de universiteit in de keuken beland. Hij praat graag over smaakbeleving, oude stoom- en rooktechnieken en eerlijke producten uit de streek. Zoekt de uitdaging en confrontatie. Alles voor het mooiste gerecht. Een vakman met de voeten stevig in de Limburgse löss.

Elsbeth heeft een creatieve achtergrond met een zakelijke inslag. Zij staat dicht bij de natuur en heeft altijd dieren bij huis willen hebben. De inrichting en organisatie van de Pingerhoeve neemt zij graag op zich. Als ze dat maar kan afwisselen met een buitenrit op haar paard Millow of een stevige wandeling met de honden. Twee dartele "asielzoekers"uit spanje en roemenie.

 Een rumoerige carnavalsmaandag in Eindhoven bracht ze bij elkaar.

Na eerst samen de Karsenboom in Eindhoven te hebben gerund hebben zij de Pingerhoeve in Nuth opnieuw opgebouwd. Letterlijk door een vervallen carré-boerderij te restaureren en zo te kunnen bijdragen aan ons erfgoed. Maar ook door een succesvolle Bed en Breakfast en Restaurant neer te zetten waardoor de hoeve door iedereen te bewonderen is. 

MAAK KENNIS MET

T 045 - 5778517 of 0655730725
E info@pingerhoeve.nl
Pingerweg 11, 6361 AL Nuth
Social Media
  • facebook-announces-clickable-hashtags--resolution-media-17kopie
  • Trip-Advisor-logo-2
  • zoover
Partners
  • livar
  • kenwerk_edited

© 2018 Pingerhoeve