
Elsbeth Luiting en Bernhard Parchen, gastvrouw en chefkok
Elsbeth en Bernhard. Bernhard en Elsbeth.
Sinds 12 mei 2021 is Elsbeth na haar ziekbed er niet meer en staat Bernhard voor in het restaurant. De geest en het enthousiasme van Elsbeth zal er altijd blijven
Bernhard is na de universiteit in de keuken beland. Hij praat graag over smaakbeleving, oude stoom- en rooktechnieken en eerlijke producten uit de streek. Zoekt de uitdaging en confrontatie. Alles voor het mooiste gerecht. Een vakman met de voeten stevig in de Limburgse löss.
Elsbeth had een creatieve achtergrond met een zakelijke inslag. Zij staat dicht bij de natuur en heeft altijd dieren bij huis willen hebben. Stijl en inrichting zij allemaal van haar hand.


Een rumoerige carnavalsmaandag in Eindhoven bracht ze bij elkaar.
Na eerst samen de Karsenboom in Eindhoven te hebben gerund hebben zij de Pingerhoeve in Nuth opnieuw opgebouwd. Letterlijk door een vervallen carré-boerderij te restaureren en zo te kunnen bijdragen aan ons erfgoed. Maar ook door een succesvolle Bed en Breakfast en Restaurant neer te zetten waardoor de hoeve door iedereen te bewonderen is.