
MENU 2021
Menu kaart
Een vier gangen menu kost 45 euro
Natuurlijk kunt u ook een 2 of drie gangen diner
Voorgerechten; 10,50
Salade met warm gerookte zalm en gemarineerde zalm met een saffraan creme
Salade Vitello, dun gesneden kalfsmuis met tonijn mayonaise en kappertjes
Salade Geitenkaas, zachte geitenkaas met oa verse aarbeien en pompoenpit olie
Tussenrechten; 3,50
Klein glaasje pompoensoep met pompoen room
Klein glaasje Limburgse mosterd soep met mosterd room
Hoofdgerechten; 22,50
Zeebaars filet met langoustine saus hollandse garnalen aardappel mousseline spinazie met zeekraal
Heerlijke curry van gamba's met verse groente en rijst
Indiase groente Korma diverse groenten met een saus op basis van yoghurt waarin cardamon is verwerkt
Cannelloni gevuld met spinazie, zongedroogde tomaatjes, ricotta en pecorino met een pure tomatensaus
Gemarineerde en zacht voorgegaard lamsvlees met aubergine tomaten saus met rucola en kaas krullen van Tete de Moine
Tournedos van de ossenhaas 48 uur in een kruidenpekel gemarineerd geserveerd met verse haricots vert en aardappel mousseline +5,00 euro
Nagerechten; 8,50
Rozenwater panna cotta met frambozengel en chocolade granache
Chocolade desert, chocolade mousse, nutella ijs en chocolade mouleux
Een trio van Chocolade canneloni met een vulling van frambozen ijs, hazenoot chocolade praline en mascarpone limoen creme.
Pina colada ijs, van verse ananas rum en kokos
Drie kaasjes met garnituur en een glaasje Pedro Ximinez +2,50
Tot snel Bernhard en Sanne
Reserveren
Whatsapp 0655730725, of via de mail info@pingerhoeve.nl

