
MENU 2021
Menu kaart
Een vier gangen menu kost 45 euro
Natuurlijk kunt u ook een 2 of drie gangen diner
Voorgerechten; 10,50
Salade met warm gerookte zalm en gemarineerde zalm met een saffraan creme
Salade Asperge; Asperge met gemarineerde kalfsmuis met een asperge dragon dressing
Salade met harde fenegriek geitenkaas met walnoten, in sambbuca gemarineerde druiven en vijgen mousse
Tussenrechten; 3,50
Klein glaasje pompoensoep met pompoen room
Klein glaasje Limburgse mosterd soep met mosterd room
Hoofdgerechten; 22,50
Snoekbaars filet met langoustine saus hollandse garnalen aardappel mousseline spinazie met zeekraal
Heerlijke curry van gamba's met verse groente en rijst
Asperges met een aardappel mousseline, hollandaise en ei
Cannelloni gevuld met spinazie, zongedroogde tomaatjes, ricotta en pecorino met een pure tomatensaus
Iberico varkens ribeye van het spaanse eikeltjes v arken met aubergine tomaten saus met rucola en kaas krullen van Tete de Moine
Tournedos van de ossenhaas 48 uur in een kruidenpekel gemarineerd geserveerd met verse haricots vert en aardappel mousseline +5,00 euro
Nagerechten; 8,50
Rozenwater panna cotta met frambozengel en chocolade granache
Chocolade desert, chocolade mousse, nutella ijs en chocolade mouleux
Asperge/chocolade ijs met chocolade ganache en frambozen gel
Appeltaart ijs met een appel-rozijnen saus
Drie kaasjes met garnituur en een glaasje Pedro Ximinez +2,50
Tot snel Bernhard en Sanne
Reserveren
Whatsapp 0655730725, of via de mail info@pingerhoeve.nl

