MENU  2021

Voorgerechten

Limburgse Mosterd                                                                  6,00

Bospaddestoelen Soep                                                             7,50

Salade forel met dille mosterd dressing                                      7,50

Vitello tonata, kalfsvlees met tonijn mayonaise                           9,50

Salade met Gorgonzola notendressing en Walnoot                      8,50

Pasteitje met een ragout van wildzwijn en cantharellen               9,50

 

Hoofd gerechten

Gebakken gemarineerde kabeljauw op een zachte zuurkool en puree met een witte wijn saus                                           .                         22,50

Traditionele Indische spareribs met frites en salade                  21,50

Limburgese Varkensstoof bereid in  Gerardus kloosterbier         18,50

Tournedos van de ossenhaas 48 uur ingelegd in een kruiden pekel met haricots verts en frites                                                           31,50

Vispotje met zalm, garnalen en mosselen. Met verse venkel en andere groente in een roombouillon met een vleugje Pernod                            21,50

Old school Angusburger 200 gram met frites en salade             15,50

Empanadas met een Indiaasche van oa champignons, verse gember, kool en peul vruchten.                                                                      16,50

Een heerlijke stoof van hert met witlof, zuurkool en puree         21,50

Vegetarische canneloni met een vulling van spinazie ricotta gruyere en gorgonzola                                                                           16,50

Nagerechten

Chocolade mouse                                                                 7,50

Huisgemaakt Pecannoten ijs                                                  7,50

Dame blache Royal met advocaat                                           6,50

Mango yoghurt ijs                                                                 6,50

Creme brulee Cathelaan                                                         5,50

 

Post je wensen en ideeën op facebook of via de mail en inspireer ons. Wie weet vind je een week erna jouw suggestie terug in één van onze weekspecials op het krijtbord.

Volg ons op Facebook!

Op het krijtbord staan de weekspecials van de De Dynamische keuken.